Ontzorgen is waar wij goed in zijn !


Flex Inboedelservice is een bedrijf met ervaring in opruimen, ontruimen, verhuizen en schoonmaken van woningen , appartementen en bedrijfspanden. Een ieder die ondersteuning wenst bij een boedelruiming, verhuizing of opruiming kan gebruik maken van onze diensten.


Opdrachtgevers kunnen zijn: senioren, mantelzorg, nabestaanden, GGD instellingen, jongeren, studenten, woonbegeleiders, bewindvoerders, zorginstellingen, makelaars, particulieren, vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen.

U kunt gebruik maken van onze diensten bij verhuizen en bij het opruimen of leegruimen van een woning. Bijvoorbeeld bij verkoop van een woning, emigratie, verhuizing naar een zorginstelling, kleiner gaan wonen of het leegruimen van een woning na een overlijden.

Een verhuizing naar een zorginstelling brengt werk en zorg met zich mee. Wij nemen u het werk graag uit handen.
Na een overlijden kan het wenselijk zijn uitvoerende taken rondom een inboedel uit te besteden. Flex Inboedelservice kan u bij deze soms emotionele taak behulpzaam zijn.


Klussen in en rond het huis:U kunt ook bij ons terecht voor kleine werkzaamheden voor in en rond het huis. Denk hierbij aan tuin onderhoud, kleine klus werkzaamheden in huis of bedrijfspanden…

Ons werkgebied omvat Noord-Brabant , Gelderland en Utrecht met als standplaats ‘s-Hertogenbosch.


Waarom kiezen voor Goed Opgelost?

  • Scherpe prijzen
  • Bezemschone oplevering
  • Klus- en herstelwerkzaamheden
  • Snel, Discreet & Betrouwbaar


Bel ons op 06-40885254 of stuur een email naar info@flexinboedelservice.nl voor een vrijblijvende offerte !

 

 

 

3 stappen voor een ontruiming!
Contact

1Ontruiming

2Oplevering

3